ROCKonstant

ROCKonstant

joi, 8 decembrie 2016

Concert White Walls / For The Wicked (lansare EP "II") / Till Lungs Collapse, Club 13 CT - 18 FEBRUARIE 2017


WHITE WALLS, FOR THE WICKED, TILL LUNGS COLLAPSE - CLUB 13, B-dul Ferdinand, nr 30, 900721,Constanta; 18 FEBRUARIE 2017

https://www.facebook.com/events/1830245750542141/

https://www.facebook.com/whitewallsofficial

https://www.facebook.com/weareforthewicked

https://www.facebook.com/tilllungscollapse/


WHITE WALLS - scurt interviu

CtD: Puteti face o scurta prezentare a trupei?
WW: Suntem White Walls din Constanța. Cântăm un soi de metal progresiv cu influențe din prea multe alte genuri pentru a le menționa aici. Am scos până acum două albume (Mad Man Circus 2010, Escape Artist 2013, ambele se pot cumpăra de pe music.whitewalls.ro) și acum promovăm noua noastră piesă, Death Follows Me (https://youtu.be/Sl9rwkix5b4)
CtD: Ati mai cantat in CT? Daca da, cum vi s-a parut?
WW: Am cântat de nenumărate ori în Constanța, primul nostru concert a avut loc aici, și probabil și ultimul tot așa. Constanța e acasă.
CtD: Ce asteptari aveti de la publicul constantean?
WW: Publicul constănțean a fost mereu minunat pentru noi, mai ales în ultimii ani, când am observat cu bucurie tot mai multe fețe noi și tinere în fața scenei.
CtD: Cum credeti ca putem sprijini/creste miscarea rock/metal din Constanta si nu numai?
WW: Exact prin inițiative precum acest blog (felicitări!), dar mai ales mergând la concerte, plătind bilet și chemând toți prietenii să facă același lucru.
CtD: In final, adresati cateva vorbe publicului care va veni sa va vada.
WW: Noi abia așteptăm. E ultimul nostru concert din an și probabil ultimul până în primăvară chiar, deci va fi ceva deosebit. Credeți-ne, nu vreți să-l ratați :)


FOR THE WICKED - scurt interviu:

CtD: Puteti face o scurta prezentare a trupei?
FTW: Salut! Noi suntem For the Wicked, o trupa de nu-metal din Cluj si in mod special pentru cei care nu ne cunosc, am facut o prezentare pe care o pot vedea aici:
https://issuu.com/forthewicked/docs/for_the_wicked-biography
Si evident ne putem cunoaste mai bine pe orice cale pe care in ziua de astazi o mediaza in mod stralucit internetul:
Facebook: www.facebook.com/weareforthewicked
Instagram: www.instagram.com/weareforthewicked
Bandcamp: weareforthewicked.bandcamp.com
YouTube: http://tinyurl.com/youtubeweareforthewicked
CtD: Ati mai cantat in CT?
FTW: Din pacate nu am mai avut oportunitatea de a veni la Constanta pana acum si abia asteptam sa o facem pentru ca orice loc nou inseamna oameni noi pe care ii putem cunoaste si acest aspect ne motiveaza sa facem tot posibilul ca timpul pe care l-au investit in a veni la un concert in cadrul caruia cantam si noi, sa fi meritat a fi investit.
CtD: Ce asteptari aveti de la publicul constantean?
FTW: In mod poate ciudat nu avem niste asteptari anume din cauza ca venim cu scopul de a ne simti bine si a ne ''distra'' si am devenit atata de adaptabili incat cu siguranta va fi o seara excelenta. Poate mai degraba suntem curiosi ce asteptari are de regula publicul de la noi pentru ca nu am vrea sa dezamagim ci sa oferim cel putin ceea ce se asteapta sa primeasca.Tot ce vrem sa facem este un schimb de energie intre noi si cei care ne ofera sansa de a ne vedea live si acea sinergie pe care incercam sa o creem sa functioneze in mod pozitiv pentru toti cei implicati. Scopul e ca cei care au venit sa plece multumiti ca ne-au acordat sansa de a canta in fata lor si noi vom pleca su siguranta recunoscatori tuturor celor care ne-au acceptat ca o alternativa la alternativa deja oferita de altii.
CtD: Cum credeti ca putem sprijini/creste miscarea rock/metal din Constanta si nu numai?
FTW: Parerea mea mai mult sau mai putin avizata este ca toti avem un rol simplu dar foarte important in a sustine miscarea rock in Romania. Asta inseamna in primul rand sa mergem la concerte si sa o facem cu respect si consideratie fata de ideea de concert live si fata de cei care depun un oarecare efort pentru a canta. Asta inculde sa nu stam sa verificam oare la ce ora incepe fiecare trupa in scopul de merge doar sa ii vedem doar pe unii anume sau a intreba ''cat e intrarea'' pentru ca de regula e o intrare mare si incapatoare incat sa nu aiba absolut nimeni probleme de a intra la concert. Trebuie respectati si apreciati toti cei care fac parte din aceasta comunitate atat trupele cat si publicul si trebuie oferita o sansa reala tuturor. Si nu in ultimul rand sa ne deschidem cu totii ochii spre ce se intampla afara pentru ca avem doar de invatat pe toate planurile si sa nu ne fie deloc rusine sa fim mult mai exigenti cu ceea ce se intampla atat pe scena cat si in fata ei.
CtD: In final, adresati cateva vorbe publicului care va veni sa va vada.
FTW: In primul rand vrem sa multumim in avans oricui este dispus sa ne ofere sansa de a ne vedea live si ca la orice alt concert, promitem sa facem tot posibilul pentru ca intreaga experienta sa fie una cel putin ''diferita'' de ce ati mai vazut. Evident circle pits, walls of death, stagedives si sing alongs sunt ceea ce ne-am permite sa cerem inapoi dar nu insistam doar ca toata lumea sa se simta bine si sa ne bucuram impreuna de intregul concept de concert live. In niciun caz nu o sa folosim clisee precum ''va iubim'' sau tot felul de exprimari standard care suna frumos si nu inseamna prea multe in profunzime dar cu siguranta suntem impresionati si apreciem ca inca mai exista oameni se aduna impreuna pentru a sustine muzica ''rock'' (un termen foarte generos si cuprinzator in care isi poate gasi oricine o preferenta de gen sau stil muzical).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu