ROCKonstant

ROCKonstant

joi, 30 martie 2017

Concert ALTAR @ Club 13 CT - 22 aprilie 2017


Concert ALTAR - Club 13 CT - 22 aprilie 2017. In deschidere Paradox Theory. Orele 21:00. Intrare - 35 lei.


https://www.facebook.com/events/244056696064925/?action_history=[%7B%22surface%22%3A%22permalink%22%2C%22mechanism%22%3A%22surface%22%2C%22extra_data%22%3A[]%7D]&page_id_source=447555591953148


https://www.facebook.com/altar.romania





















Scurt interviu Andy Ghost - ALTAR:

Corneliu the Dacian: Puteti face o scurta prezentare a trupei?
Andy Ghost: Infiintata in anul 1991 la Cluj-Napoca, formatia ALTAR s-a impus inca de la primele aparitii live ca fiind una dintre cele mai prodigioase trupe rock din Romania. Promotoare a muzicii de atitudine, ALTAR a scris un important capitol din istoria muzicii rock romanesti, editand doua EP-uri si cinci albume, concertand cu succes in toata tara, fiind nominalizata si desemnata in repetate randuri de catre public si presa de specialitate drept cea mai buna trupa rock romaneasca.
Dupa 26 de ani de prezenta in prima linie a rock-ului romanesc, ALTAR ramane una dintre cele mai apreciate, populare si spectaculoase trupe live din tara, fiecare concert al formatiei fiind o experienta unica pentru orice public.
Pentru concertele din 2017, ALTAR pune in scena “Rapsodia Romaneasca”, un show rock modern, cu insertii electro si etno-folclorice, proiectii video dinamice, un adevarat spectacol audio-vizual de calibru international ce nu trebuie ratat!
CtD: Cum vi s-a parut publicul/atmosfera cand ati cantat in CT ultimele dati?
AG: Intotdeauna mi-a placut sa cant la Constanta fiindca sunt oameni faini care stiu sa se distreze si sa aprecieze muzica de calitate! De fiecare data revenim cu entuziasm, fiindca pentru noi sa venim din partea cealalta a tarii este o intreaga aventura, dar oboseala ne trece cand vedem ca fanii ne asteapta cu sufletul la gura si sunt pregatiti trup si suflet pentru SHOW !
CtD: Ce asteptari aveti de la publicul constantean?
AG: Asteptarile sunt una, iar realitatea este alta! Un lucru e sigur: noi vom oferi 100%, vom face ceea ce stim noi sa facem cel mai bine si sunt ferm convins ca cei care apreciaza ceea ce facem de 26 de ani, vor veni cu bucurie si vor simti energia vie ce curge in noi si prin noi!
CtD: Cum credeti ca putem sprijini/creste miscarea rock/metal din Constanta si nu numai?
AG: Miscarea rock trebuie sa se sprijine pe muzica de calitate, pe sinceritate si pe adevar! Toti cei care credem in aceasta idee, in acest stil de viata, trebuie sa facem front comun, sa avem grija de valorile noastre si sa ne implicam fiecare in felul sau in promovarea acestui curent de muzica destul de stigmatizat si impins cu buna stiinta in underground de oameni superficiali, dar care au posturi si roluri cheie in societatea romaneasca! Trebuie sa aratam ca suntem aici, ca avem ceva important de spus, ca nu au cum sa "scape" de noi si ca latura ce o reprezentam este esentiala, chiar vitala si ca NOI suntem sarea si piperul, fara de care nimic nu ar avea gust!
CtD: In final, adresati cateva vorbe publicului care va veni sa va vada.
AG: Pana ce ne vom vedea fata-n fata, mai bine va las cu niste versuri proaspat compuse pentru una din piesele la care lucram intens si pe care sper ca o vom putea prezenta, chiar canta impreuna cu constantenii iubitori de muzica buna si cu toti fanii ALTAR care vor veni sa ne vada si sa sarbatoreasca impreuna cu noi in data de 22 aprilie (sambata) in CLUB 13 !

Piesa se numeste: "TOTI CA UNUL" iar refrenul suna asa:

ASTAZI E ZIUA, ACUM E MOMENTUL SA NE STRANGEM CA PUMNUL, SA FIM TOTI CA UNUL ! ASTAZI E ZIUA, ACUM E MOMENTUL, CU FAPTA CU GANDUL, SA FIM TOTI CA UNUL !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu