ROCKonstant

ROCKonstant

vineri, 30 decembrie 2016

Poze si cuvinte despre evenimentul din Club 13 - 29.12.2016


Desi nu era pe afis, a cantat in deschidere trupa SHADES OF INDIGO. Foarte putin metal si prea mult alternativ – ceea ce nu mi-am propus sa promovez.














DOMINATION

Despre PANTERA ce mai e de zis? E o trupa pe care o ascult cu placere de 25 de ani. Din pacate nu i-am vazut live, asa ca nu puteam rata o trupa omagiu (tribute). A fost bestial, baietii au dat tot ce au putut pe scena. Instrumentisti de exceptie si vocal foarte aproape de Phil Anselmo. Atmosfera ca la concertele mari. Publicul a fost la inaltime, nu au lipsit headbanging-ul, mosh pit-ul, crowd surfing-ul si chiar wall of death. Trupa DOMINATION cred ca s-a simtit foarte bine la malul marii si ii asteptam si cu o alta ocazie.

In Constanta se ridica o noua generatie de rockeri si nu din-aia cu tricouri mov/rosii Linkin park sau My chemical romance ci (pustii de aseara din public aveau) tricouri negre cu Sodom, Sepultura, Slayer, Cannibal Corpse, Death etc. Pentru cei care nu au fost aseara la concert – sa stiti ca ati pierdut unul dintre cele mai tari concerte metal din Constanta si daca nu ma credeti, urmariti filmarile de pe net.

Am facut rost si de un setlist, sau, mai bine zis, o lista cu ordinea pieselor pe care le-au cantat baietii: Yesterday don’t mean shit / A new level / 5 minutes alone (cu oana roman) / Strenght beyond strenght / Floods / Slaughtered / I’m broken / Revolution is my name / This love / Mouth for war / Cemetery gates / Domination / Walk / Cowboys from hell // BIS: Primal concrete sledge / Fucking hostile.

Lasati dracu’ prostiile si veniti la concerte, bucurati-va de MUZICA LIVE!

2 comentarii:

  1. Diseara procesez concertul filmat full si il bagam pe youtube :) Un concert intradevar beton ! :D
    Te saluta un frate canibal ! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da. A fost bestial! Cei care n-au venit au pierdut ceva superb. ;)

      Ștergere